dilluns, 12 de maig del 2014

Comunicat després del 3r #AvuiNopaguem al tren

Des de Jóvens de les Terres de l'Ebre volem agrair a tots els usuaris que van secundar l'acció #AvuiNoPaguem al tren que havia de sortir diumenge 11 de maig a les 17:35h. des de l'Aldea.

Una vegada més, Renfe va actuar irresponsablement, negant-se a dialogar amb Jóvens i tots els usuàris i no deixant sortir el tren de l'Aldea ni els pròxims Regionals en direcció a Tarragona i Barcelona.

Amb aquesta nova actuació es fa palesa la voluntat de tallar d'arrel tot tipus de protesta per part dels usuàris que patim un mal servei i hem de pagar uns preus abusius al que hauria de ser un servei públic, per tant, accessible per a totes les persones. 

Volem aclarir que en cap moment es va desconvocar l'acció de desobediència, sinó que quan Renfe va anunciar que no sortiria cap més tren es va donar per finalitzada la protesta.

Continuarem denunciat la precària situació del transport públic a les Terres de l'Ebre, els preus desmesurats que hem de pagar i les males connexions. Per tant, tenim clar que seguirem en accions de protesta al carrer.

Per un transport públic i de qualitat: desobediència!



>Notícia a l'Aguaita.cat / NacioDigital:
 "Renfe interromp el servei a l'Aldea i habilita busos arran de l' #avuinopaguem"

>Crònica de Mario Pons Múria: "Ni tarifes i ni servei digne... Escarni d'Adif a les Terres de l'Ebre".