dijous, 13 de novembre de 2008

Diumenge, enterrem el Castor!

Ara ja farà més d'un any que la gent de la comarca del Sénia va organitzar-se en lluita contra el projecte Castor, fruit d'esta organització en sorgí la Plataforma Ciutadana en Defensa de les Terres del Sénia, des de llavors moltes han estat les accions que ha s'han organitzat des de la Plataforma mostrant el seu total rebuig al Projecte Castor. El pròxim cap de setmana tindrà lloc una nova mobilització en contra de la proposta per a la nova ubicació de la planta terrestre de tractament de gas.

Des de Jóvens ens hem mostrat contraris a este projecte des d'un bon principi, exposant que este és només un dels problemes que s'inclou dintre d'una problemàtica global, amb una gestió totalment insostenible dels recursos, recursos que sempre es troben en mans de grans corporacions directa o indirectament a través de sucursals o a través de les pròpies administracions que posen en safata la gestió d'estos recursos per a uns interessos molt concrets i personals. No és cap bestiesa si tenim en compte que el propi Conseller de la Generalitat del País Valencià va dir en unes declaracions que este era un projecte de vital importància per a la indústria ceràmica de la Plana. Fruit d'esta política tan mercantilista de gestió dels recursos energètics no és cap fal·làcia parlar de la crisi energètica actual, un crisi sense final aparent ja que els recursos naturals s'estan exhaurint i no existeixen alternatives tangibles en procés de desenvolupament. És per tant necessari, el fet de sintetitzar totes les problemàtiques que ens envolten i buscar-hi el punt comú, creant així un important teixit associatiu capaç de fer front a totes estes agressions i alhora crear un futur digne i just per als jóvens ebrencs.

Amb això des de Jóvens i juntament amb el Casal Aixumara vos convoquem a la propera manifestació organitzada per la Plataforma Ciutadana en Defensa de les Terres del Sénia que tindrà lloc lo proper diumenge 16 de Novembre a Alcanar a partir de les 11:00h i que sortirà des de la plaça del Centre Cívic.