dilluns, 27 d’abril del 2009

Apaguem les nuclears, ara és el moment!

La campanya "Apaguem les nuclears" continua ben activa, desprès de recollir centenars de firmes arreu del país durant la diada de Sant Jordi, especialment a La Rambla de Barcelona on a més també es va vendre material divers de la campanya i llibres de temàtica anti-nuclear.
Així podem anunciar que lo primer divendres 8 de Maig Jóvens de les Terres de l'Ebre serà present a la xarrada que es farà a Vilassar de Mar organitzada per la secció local de la CUP, xarrada que també contarà amb la presència de l'ex-regidor d'Ascó Antonio Ribes. Este acte tindrà lloc al Museu Monjo de Vilassar a partir de les 20:00h.
També anunciem que el proper diumenge 17 de Maig s'ha organitzat una caminada des del Memorial de les Camposines (La Fatarella) fins a Ascó la marxa ha estat convocada pels col·lectius CANC (Coordinadora anticementiri nuclear de Catalunya), Jóvens de les Terres de l'Ebre i Plataforma en defensa de la Terra Alta. Este acte contarà amb la intervenció de diversos membres de la campanya "Apaguem les nuclears". A partir d'ara mateix ja es poden adquirir diversos bons d'ajut que inclouran l'esmorzar al mòdic preu de 2€, una de les vies per aconseguir estos bons és posar-nos en contacte amb nosaltres pel correu electrònic.