dilluns, 1 de febrer de 2016

CONCENTRACIÓ 4F A BARCELONA (Delegació del govern espanyol)


Des de Jóvens de les Terres de l'Ebre, una vegada més, volem fer d'altaveu de les lluites ebrenques a Barcelona. És per això que hem convocat una concentració prèvia a la manifestació de la Plataforma en Defensa de l'Ebre a Amposta. 
Juntament amb altres col·lectius també organitzem un autobús des de BCN - AMPOSTA per 12€ al qual us podeu inscriure a través del següent formulari: https://t.co/TNyTSkBLUk
Animem a totes les persones que viuen a Barcelona a ser partíceps en la lluita en defensa de l'Ebre i us esperem lo pròxim dijous 4 de febrer a les 19.30 h a la Delegació del govern espanyol (C/Mallorca 278) per deixar ben clar que no acceptarem aquest nou Pla de l'Ebre, ja que lo riu sense cabals és la mort del Delta.
Us animem també a venir al bloc de Jóvens de les Terres de l'Ebre el dia de la manifestació a Amposta sota el lema: "PER L'AIGUA I PER LA TERRA, JÓVENS EN PEU DE GUERRA".
Volem remarcar també que enguany el nostre col·lectiu celebrarà els 15 anys de vida, just es va crear al 2001 amb la lluita contra l'amenaça més gran del transvassament. Des de llavors hem seguit lluitant   per la defensa del riu i per una nova cultura de l'aigua.