dijous, 16 de juny del 2016

Suport a la mobilització de Trens Dignes #Segrestats

Des de Jóvens de les Terres de l'Ebre volem expressar el nostre suport a la mobilització del pròxim diumenge 19 de Juny a les 11:15h a l'estació de tren de l'Aldea, convocada per la plataforma Trens dignes, així com animar a tothom a assistir-hi.

Recentment els retards i problemes han estat notícia per ser superiors als habituals, però aquest no és un problema nou: Jóvens ja vam realitzar una campanya denunciant els retards sistemàtics de Renfe i sembla ser que res ha canviat, tot al contrari.

Este no és més que un altre dels diversos problemes que assolen les nostres terres, que ens tenen en una situació de desempara institucional, de desinversió i desatenció mentre els nostres recursos són expoliats en benefici d'empreses privades que massa sovint amb la seva activitat ens obsequien amb un rastre de residus i contaminació.

Hem de lluitar pel nostre present i pel nostre futur, per rebre un tracte digne de les institucions i empreses que operen al nostre territori i s'enriqueixen amb la seva activitat a casa nostra. Hem de fer-nos valer i respectar, des Jóvens sempre estarem al costat dels col·lectius i plataformes de casa nostra que busquen un futur millor per a totes nosaltres.