dijous, 29 de setembre de 2011

Jóvens anima a participar en la propera assamblea de la Plataforma en Defensa de l'Ebre


Companys/es,

En los darrers temps, han estat diverses les amenaces a les que les Terres de l'Ebre hem hagut de fer front per aconseguir un futur de dignitat per als nostres pobles. És en moments com aquest quan ens cal més que mai la vostra empenta perquè el missatge de la gent de l'Ebre s'estengui per tot arreu i també és quan es fa imprescindible buscar la complicitat d'altres territoris a favor de la nostra lluita. Que la lluita no només sigui de les Terres de l'Ebre, si no del país sencer.

Jóvens de les Terres de l'Ebre ha canalitzat aquesta lluita i l'ha fet present en zones com l'àrea metropolitana de Barcelona o el Camp de Tarragona.
És per això que us animem a tots a contribuir amb Jóvens per engrandir encara més aquest moviment i fer que la lluita de l'Ebre s'estengue per tot arreu.

I és en aquest sentit que Jóvens de les Terres de l'Ebre estarà present a la propera Assemblea de Plataforma en Defensa de l'Ebre.
Serà el proper dissabte 1 d'octubre, a les 20h, a l'auditori Felip Pedrell de Tortosa. Us hi esperem a tots/es.

I també cridem a organitzar la lluita a l''àrea metropolitana de Barcelona o al Camp de Tarragona per fer que es senti més que mai la veu de la nostra terra.

Apunta-t'hi i col·labora. Junts serem més forts/es.

La propera assamblea a Barcelona es realitzarà lo dijous 6 d'ocutubre al CSO Can Vies, al Carrer Jocs Florals. Línia roiga i línia blava de Plaça Sants.


JÓVENS DE LES TERRES DE L'EBRE. http://jovensebre.blogspot.com/