dimecres, 14 de maig del 2008

enterrament dels rius

15 de maig: enterrament dels rius [Barcelona]
16 de maig: roda de premsa presentació Plataforma Metropolitana
17 de maig: taller de pancartes [Tortosa]
18 de maig: manifestació [Amposta]

El proper dijous 15 de maig a les 20:00h a Barcelona s'ha convocat un enterrament popular dels rius: Ebre, Ter, Xúquer, Vinalopó, Llobregat i Besòs. L’acte, organitzat per Jóvens de les Terres de l’Ebre, té l’objectiu de denunciar l’estat actual d’estos rius, què amb les polítiques transvasistes del govern de la Generalitat i el govern de l’estat espanyol es vorà agreujat.

S'ha convocat a les 20:00h a Via Laietana (Parada de Metro Jaume I), on s’iniciarà el seguici fúnebre, pel carrer Jaume I, fins la Plaça Sant Jaume.

Davant la Generalitat es denunciaran les agressions que reben cadascun d’aquests rius i les polítiques mercantilistes que han fet que la seua aigua haja estat venuda per a satisfer els interessos econòmics de constructores i AGBAR. Esta aigua, que havia de servir per a mantenir els ecosistemes i el desenvolupament social dels territoris per on passa, està sent transvasada per a continuar en un model de desenvolupament centralista basat en el creixement urbanístic i l’especulació.

Amb el “Decret de Sequera” s’obre la porta a més transvasaments del riu Ebre, cap a Barcelona a través de la Interconnexió de Xarxes, i cap a on faça falta... a través de la “disposició addicional quarta”.

Avui enterrem els rius, demà enterrarem les polítiques especuladores que els volen matar.

un riu de joventut en lluita pel futur!
NO ALS TRANSVASAMENTS

1 comentari:

ester ha dit...

ho han tret a tv3, al 3 24.

ha quedat molt bé!
una abraçada
ester