dissabte, 30 de maig del 2009

a les Terres de l’Ebre només comptem quan ens mobilitzem: votem nul!

Jóvens de les Terres de l'Ebre donem suport a la proposta de la Plataforma en Defensa de l'Ebre i també animem al vot nul a les properes eleccions al Parlament Europeu.

Perquè els mateixos polítics que havien d'aturar els tranvasaments i promoure polítiques d'esquerres i ecologistes van continuar amb les mateixes polítiques de terra cremada que els seus predecessors.

Per la seua vergonyosa passivitat davant les contínues incidències nuclears, i el poc compromís en demanar que no se’ls renoven les llicències.

Perquè fins i tot quan s’han d’implantar energies renovables són còmplices que es faça en la lògica del màxim benefici, de manera massificada i trinxant el territori.

Perquè el Delta continua enfonsant-se i els cabals proposats per al riu Ebre no serviran per a mantenir-lo viu.

Perquè els i les jóvens d’estes terres continuem sense tenir futur als nostres pobles.

Perquè enlloc de buscar solucions per al futur del territori han esdevingut part del problema i ja no ens espanta que ens diguen que si no “hi anem els altres tornen”, perquè els que estaven i els que estan han demostrat sobradament quin és el seu estil i quins són els seus interessos.

Perquè continuen intentant fent transvasaments de manera encoberta amb obres com el Canal Xerta - Sénia i el Segarra - Garrigues, els pous de Vinallop per a reforçar el treansvasament al Camp de Tarragona, la interconnexió de Xarxes CAT - ATLL, el Xúquer - Vinalopó o els grans embassaments del Pirineu.

Perquè continuem sense tenir futur per a les Terres de l’Ebre i s’ha demostrat que la societat civil té més capacitat i fermesa que qualsevol polític, i els moviments socials han esdevingut eines per a aturar projectes agressius i plantejar alternatives sòlides i viables.

Perquè només lluitant podrem guanyar el futur del territori!

Jóvens de les Terres de l'Ebre, maig de 2009

+info: www.ebre.net