dilluns, 5 de març del 2012

Presentació de la Segona Bicicletada pel Territori


CONSTRUÏM XARXES I RESISTÈNCIES ARREU DEL TERRITORI


DIA: 15 DE MARÇ 2012


HORES:

20:00 PRESENTACIÓ BICICLETADA

21:00 TAST DE VINS + SOPAR

22:00 ACTUACIÓ JAMHORNS LIVE

LLOC: CAN VIES C/ JOCS FLORALS, 42 SANTS-BARCELONA METRO L1 I L5 PLAÇA DE SANTS
Presentació

Jóvens de les Terres de l’Ebre conjuntament amb diferents col·lectius del territori, organitzem la 2a Bicicletada que es farà los propers 6, 7 i 8 d’Abril per les terres de l'Ebre sota el lema Construïm xarxes i resistències arreu del territori. Aquesta Bicicletada tindrà una part lúdica i de xalera amb diferents activitats i un concert, però també hi haurà un fort component reivindicatiu respecte al futur de les nostres terres en la participació de diferents col·lectius i plataformes en defensa del territori, tot però, emmarcat en un ambient festiu que mos acompanyarà los tres dies del recorregut.
L’objectiu de la bicicletada és visualitzar l’oposició de la societat ebrenca en vers al conjunt projectes especulatius, que exploten els recursos naturals, sense tenir en compte les necessitats de la gent que habita el territori, com també, denunciar la escassa democràcia en que es duen a terme.
El recorregut de tres dies ens portarà per dos comarques, la Terra Alta i el Baix Ebre. Es començarà a Horta de Sant Joan i acabarà a Deltebre, passant per diferents pobles com Prat de Compte, El Pinell, Xerta, Tortosa i l‘Ampolla.
Aquets dies s’hi faran diferents activitats relacionades amb la defensa del territori com debats, xarrades, murals i diferents tallers de cultura popular.
Ja ho sabeu, els propers 6,7, i 8 d’Abril vine i peladeja pel futur i el territori!!!